chorizo paketleme için ürünler (4)

Castro y Gonzalez Seçim Chorizo – Gümüş blister sunumunda dilimlenmiş - Chorizo

Castro y Gonzalez Seçim Chorizo – Gümüş blister sunumunda dilimlenmiş - Chorizo

Seçilen İber domuzlarından yapılan dilimlenmiş Chorizo Castro y González “Selección”, yumuşak dokusu ve orta sertliği ile yoğun kırmızı-turuncu rengiyle göz alıcı bir şekilde sunulmaktadır. Hazırlanmasında kullanılan paprika ile hafifçe öne çıkan yoğun bir aromaya sahiptir. Hazırlanmasında kullandığımız İber Presa'nın verdiği yoğun ve etkileyici lezzeti, en seçici damakları fethetmektedir. SKU:644003 Gönderim ağırlığı:0.2 kg
İberik Bellota Chorizo - KÜLAHLAR VE ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ

İberik Bellota Chorizo - KÜLAHLAR VE ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ

İber domuzundan yapılmış, tuz ve baharatlarla harmanlanmış kıyma karışımından elde edilen, yoğrulup bağırsaklara doldurulmuş bir ürün. Hafif bir lezzet ve karakteristik bir aroma sunar. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma. İçindekiler: İber meşe domuzu eti, tuz, paprika, şekerler, doğal baharatlar, bitkisel protein, doğal aroma ve sığır bağırsakları. %100 doğal içerik. Yapay E’ler yok. Ağırlık: 0,280 Kg Dağıtım ve taşıma koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajda ise 5ºC'nin altında saklanmalıdır. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma. İçindekiler: İber meşe domuzu eti, tuz, şekerler, doğal baharatlar, bitkisel protein Ağırlık: 0,280 Kg
YAĞDA CHORIZO 750GR - İŞLENMİŞ ÜRÜNLER

YAĞDA CHORIZO 750GR - İŞLENMİŞ ÜRÜNLER

YAĞDA CHORIZO 750GR - İŞLENMİŞ ÜRÜNLER Referans: 4000 AĞIRLIK: 750gr
Extra İberiko Sarta Chorizo - Şarküteri

Extra İberiko Sarta Chorizo - Şarküteri

Özenle seçilmiş kıyma / parçalanmış et ile tuz, paprika ve diğer baharatlar eklenerek hazırlanan Chorizo Sarta Ibérico Extra'mız ortaya çıkıyor. Bu, kesinlikle tadına bakanları etkileyen bir lezzet. Brisa İberik Domuzları Brisa İberik domuzları, diğerlerinden belirgin şekilde ayıran özel özelliklere sahiptir ve bu da en yüksek kalitede İberik ürünler elde edilmesini sağlar. Genetik bir geçmişe sahip olan bu örnekler, Sus Scrofa Mediterraneus'un bir alt türü olan Akdeniz kökenli bir soydan gelmektedir ve esasen Salamanca'da bulunan ünlü dehesalarda yerli olarak yetiştirilmektedir. Uygulanan İşlemler İberik Brisa'da, tüm sucuk parçaları şu işlemlerden geçmektedir: kıyma, malzeme ekleme ve yoğurma, soğutma ortamında dinlendirme, doldurma, kurutma ve olgunlaştırma. Sucukların Faydaları Sucuklar, magnezyum, fosfor, çinko ve potasyum açısından zengindir. Ayrıca, İberik domuzları Enerji Değeri: 390Kcal / 1619KJ Yağlar: 31 g Doymuş Yağlar: 11 g Karbonhidratlar: 1.5 g Şekerler: 1.5 g Proteinler: 26 g Tuz: 2.6 g